MAX monikäyttövene - suomalaista käsityötä

Alumiinisia katamaraaniveneitä valmistava suomalainen Alpo Pro Boats Oy esitteli vuonna 2021 uuden MAX alumiiniveneen. Mallistossa on tällä hetkellä kuusi kokoluokkaa.

Raumalla toimiva venevalmistaja Alpo Pro Boats on uudistanut ja luonut uuden venemerkin ja kuusi uutta runkomallia nimeltä MAX. Edeltäjiinsä verrattuna ponttonirungot on suunniteltu kokonaan uudestaan, minkä vuoksi kantavuus on parantunut ja erityisesti ääriolosuhteissa ajaminen on muuttunut entistä tasaisemmaksi, mukavammaksi, turvallisemmaksi, ja nopeammaksi. Uskallamme väittää, että MAX veneet ovat kokoluokkansa parhaita veneitä korkeammassakin aallokossa, ja niinpä suosittelemme vahvasti koeajoa jokaiselle, joka miettii veneen hankintaa.

Katamaraaniveneisiin on tarjolla myös entistä enemmän varusteita, kuten erikokoiset sohvalaatikot, bimini-katos, korkeussäädettävä tuulilasi ohjauspulpetissa, sähköisesti aukeavat keularampit jne. 2023 Helsingin venemessuilla esitellään MAX 68 cabin ja MAX 48 veneet, jotka ovat asiakkaiden toivomuksesta tulossa mallistoomme.

Alumiiniset katamaraaniveneet ovat todellisia monikäyttöveneitä, mikä on mielestämme erittäin tärkeää, kun ajatellaan Suomessa yleisesti ottaen lyhyttä veneilykautta. Olitpa sitten himokalastaja, mökkeilijä, saaristorakentaja tai huviveneilijä niin MAX veneillä kuljetaan heti, kun jäät lähtevät ja ne nostetaan ylös vasta, kun meri jäätyy.

MAX veneet eivät välttämättä hivele esteetikkojen silmiä ulkonäöllään, mutta siihen ei pyritäkään. Enemmän tavoitellaan huippuluokan aallokko-ominaisuuksia, toiminnallisuutta ja helppoutta merellä liikkumiseen.